BOLU 15 TEMMUZ ŞEHİTLER İMAM HATİP ORTAOKULU

Vizyon: Kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı sorgulayabilen ve problemlere çözüm üretebilen bireyler yetiştirmenin yanında çalışanlarının görevlerini iyi yapmanın huzurunu duyduğu, hizmet alan öğrenciler ve toplumsal çevrenin saygınlığını kazanmış, çalışma ortamı; öğrenci başarıları ve davranışları ile çevresinde örnek bir imam hatip ortaokulu olmak.

Misyon: Biz…” Öğrencilerimizin zihninde, insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygıya dayanan bir din öğretimi anlayışının yayılmasına katkıda bulunmak için…….”varız.

Başarılar:

Yabancı Dil: ingilizce-Arapça
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://bolu15temmuzsehitleriho.meb.k12.tr

Adres - Paşaköy Mahallesi 2251 Sokak No 15 BOLU

Adres - Paşaköy Mahallesi 2251 Sokak No 15 BOLU

Ulaşım Okulumuz İl Merkezinde Şehirlerarası Otobüs Terminalinin karşısındadır. Memursen Toki Belediye Araçları ve 14 Burda AVM belediye araçları okuluzun bulunduğu bolgeye duzenli seferler yapmaktadır

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 3-4 km